Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Det er et kendt fænomen på de fleste lagre. Nogle kunder henvender sig på lageret, hvor de bestiller varer, som de får med sig med det samme. Det kan f.eks være lokale håndværkere, der henter materialer, eller det kan være en produktionsafdeling, der henter råvarer. Andre eksempler er servicemedarbejdere, der fylder deres biler op, og projektafdelinger, der henter materialer til deres igangværende projekter. I alle disse situationer gælder det om at ekspedere kunden så hurtigt som muligt. Det gælder om at undgå unødige registreringer.

I denne video viser vi, hvor let det kan gøres i en virksomhed, der bruger Pack og e-conomic. Videoen viser ekspeditionen af to ordrer. Den ene ordre er på varer, som skal scannes, mens den anden ordre er på varer, som ikke skal scannes. Som det sidste i videoen viser vi, hvordan det efterfølgende er muligt at sende en faktura til kunden fra e-conomic.

Det er selvfølgelig muligt at oprette en ordre i e-conomic og efterfølgende ekspedere den i Pack. Når vi taler om afhentningsordrer, er dette imidlertid ikke den bedste løsning, da den indebærer, at medarbejderen skal bruge to systemer for at betjene kunden. Videoen viser, hvordan medarbejderen opretter de to ordrer i Pack, og med det samme ekspederer dem fra Pack. Først til allersidst kommer e-conomic ind i billedet – og da alene med henblik på at udskrive fakturaer. Afhentningsordrer bliver typisk først faktureret senere, og faktureringen er en opgave for regnskabsafdelingen.

Lagermedarbejderen skal altså alene bruge Pack. Med Pack undgår I generelt at give medarbejderne på lageret adgang til e-conomic. Pack indeholder alle de funktioner, som er nødvendige for, at medarbejderne på lageret kan udføre deres arbejde.

Emnet for dette indlæg er afhentningsordrer, og på videoen vælger vi derfor  ‘Afhentning’ som forsendelsesmåde. Vi kunne imidlertid ligeså vel have valgt ‘Consignor’ eller ‘Pakkelabels’. I kan med andre ord også lade jeres sælgere lægge deres ordrer direkte ind i Pack. Hvis I har en web-shop, kan I lade jeres web-shop system lægge ordrerne direkte ind i Pack. Når ordrerne er ekspederet, dukker de op i e-conomic som fakturakladder – præcis som i videoen her.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *