Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Vi har udviklet et sæt nye skærmbilleder specielt til brug på håndholdte enheder med tastaturer og små skærme. Skærmbillederne gør det muligt at bruge ældre enheder (som f.eks den meget udbredte Psion NEO) samt nye prisgunstige enheder (som f.eks Motorola MC 2100) sammen med Pack!

De nye skærmbilleder er lavet til at blive vist i Internet Explorer 6. Internet Explorer 6 er den typiske pre-installerede browser på håndholdte enheder med små skærme. I skal således ikke installere ny software på jeres enheder for at gøre brug af billederne. I skal blot starte Internet Explorer og pege på Pack! Det er selvfølgelig også muligt at vise billederne i nyere versioner af Internet Explorer.

Der er to udfordringer med enheder af den ovenfor nævnte type. For det første gælder det om at udnytte den begrænsede skærmplads til at kommunikere netop den information, der er nødvendig for medarbejderens udførelse af opgaven. For det andet er det vigtigt at gøre det let for medarbejderen at give information tilbage til systemet. De fleste enheder har trykfølsomme skærme, som dog ikke egner sig til brug i en arbejdssituation. Det er langt bedre at bruge scanneren samt tastetryk.

Videoen viser kombineret plukning og pakning af en enkelt forsendelse. Varerne i eksemplet har krav om registrering af serienummer. Fra startbilledet går vi først ind i pakkeoversigten. Der bladrer vi forbi den første forsendelse, og vælger den anden. Systemet opretter automatisk en passende kasse (i dette tilfælde en “Lille kasse”), og fortæller os, hvilken vare vi skal plukke som den første. Efter at vi har scannet den første vare, beder systemet os om at indtaste serienummer, og derefter om at plukke den næste vare. Sådan fortsætter det indtil alle varerne er plukket.

Hvis du vil vide mere om Motorola MC 2100, finder du produktbeskrivelsen her: Motorola MC 2100 Specification Sheet. Som det fremgår af produktbeskrivelsen, så kommer Motorola MC 2100 i mange varianter. Vi anbefaler, at I tager kontakt til en autoriseret forhandler for at få hjælp til at vælge den rigtige variant til jeres brug.

 

 

 

 

Comments are closed.